Vitaros

ᐅ Vitaros 🔥[-50%]: mening, samenstelling en prijzen in 2020!

Er zijn totaal verschillende mogelijkheden voor de behandeling van erectiestoornissen. Tot de meest gewaardeerde en effectieve behoren de vele seksuele stimulatoren die ingrijpen met totaal verschillende manieren van bewegen. Een van deze seksuele stimulatoren is zeker Vitaros, dat gebaseerd is op het energetische ingrediënt alprostadil.

De Vitaros is ontworpen en wordt vooral gewaardeerd om zijn snelheid. Het gebruiksgemak maakt het ook een praktisch antwoord. Er moet echter rekening worden gehouden met het feit dat Vitaros, dat identiek is aan verschillende geneesmiddelen, negatieve effecten en interacties kan veroorzaken en bovendien niet mag worden gebruikt in geval van bepaalde contra-indicaties.

Vitaros is in principe alleen op recept verkrijgbaar, maar moet uit eigen zak worden betaald. De behandelende arts geeft gedetailleerde informatie en een beoordeling van de risico’s en voordelen.

Vitaros

Wat is Vitaros?

Vitaros is een geneesmiddel voor de behandeling van erectiestoornissen. De crème bevat het energetische ingrediënt alprostadil, dat een vaatverwijdende werking heeft.

Alprostadil is de synthetisch geproduceerde prostaglandine E1: een endogene energetische stof die van nature in dieren voorkomt naast de mens. Deze chemische verbinding is een essentieel onderdeel van het metabolisme van arachidonzuur.

Terwijl Alprostadil totaal verschillende gebruiksgebieden heeft, is Vitaros gewoon geschikt voor geïdentificeerde erectiestoornissen. Het middel bevat naast Alprostadil verschillende stoffen.

Deze omvatten ethanol en gezuiverd water, naast ethyldodecanoaat en dodecylhydrochloride (N,N-dimethyl-DL-alanaat). Vitaros bevat verder guar, kaliumdiwaterstoffosfaat, fosforzuur en natriumhydroxide. Deze extra stoffen hebben geen extra effect nodig.

De aandacht trekken: Alprostadil kan ook worden gebruikt voor arteriële doorbloedingsproblemen, doorbloedingsproblemen in de benen en armen, bloedstolsels, maar ook voor aangeboren coronaire misvormingen en diverse aandoeningen. In dit verband is het echter de vraag of er een ander soort nutsbedrijf bestaat dan Vitaros.

Belangrijke informatie over Vitaros

 • Titel van het geneesmiddel : Vitaros
 • Energie-ingrediënt: Alprostadil (prostaglandine E1)
 • Klasse van energetische stoffen: Prostaglandinen
 • Producent: Hexal / Takeda
 • Verplichting tot het voorschrijven: alleen op recept
Vitaros

#
Zie de prijs op de officiële website

Hoe werkt Vitaros?

Vitaros wordt gelanceerd als een crème die rechtstreeks in de urinebuis van de persoon wordt aangebracht. Daar verwijdt het energetische ingrediënt alprostadil de bloedvaten en stimuleert zo merkbaar de bloedsomloop. De erectieoperatie zou aanzienlijk kunnen worden verhoogd door de verhoogde bloedcirculatie.

Toch is het beslissende punt hier de seksuele opwinding. Zonder opwinding is een erectie eenvoudigweg niet mogelijk, ongeacht het gebruik van de Vitaros. Het is belangrijk om het product in de juiste dosering te gebruiken. om te voorkomen dat het erectieweefsel wordt beschadigd.

Om letsels te vermijden en tijdig op te sporen, moeten mensen die Vitaros herhaaldelijk gebruiken, minstens om de drie maanden door de behandelende arts worden onderzocht.

Hoe snel werkt Vitaros op impotentie?

Vitaros is gewoonweg geen levenslang geneesmiddel. Therapie wordt gewoon gegeven wanneer je het wilt. Na toepassing wordt in 5 tot 30 minuten een overeenkomstige impact bereikt. Dit geldt echter alleen als er sprake is van seksuele opwinding.

Zonder opwinding kan er geen erectie ontstaan, zelfs niet met de Vitaros. Zo snel als het effect wordt bereikt, duurt het één tot twee uur. Toch moet er rekening mee worden gehouden dat de duur van het effect van persoon tot persoon kan verschillen.

Hetzelfde geldt voor het begin van de impact. Routinematig of langdurig dagelijks gebruik versnelt het begin van de beweging niet. Het vertraagt ook niet de periode van impact.

Hoe gebruik je Vitaros voor de behandeling van erectiestoornissen?

Een Vitaros-verpakking bevat een aantal eenmalige verpakkingen voor eenmalig gebruik. Vingers moeten voor gebruik grondig worden gewassen. Laat vervolgens de enkele dosis bij kamertemperatuur vallen door er met de vingers over te wrijven.

De beschermkap op de sproeier moet worden verwijderd. Met de tweede hand moet de penis omhoog worden gehouden en punctueel worden ingedrukt, zodat de opening van de plasbuis wijder wordt. Het kan essentieel zijn om de voorhuid weer voortijdig te duwen. Het einde van de enkelvoudige dosis moet zo gesloten mogelijk worden gehouden bij de opening van de plasbuis.

De crème wordt dan langzaam en voorzichtig in de plasbuis gegoten. Als de punt van de penis met de crème moet worden bedekt, moet deze voorzichtig met de vingertop in de opening worden geduwd. Na het aanbrengen wordt de container met één dosis op de juiste wijze afgevoerd. Vingers moeten opnieuw grondig worden gewassen, want Vitaros kan bij contact met de ogen ernstige irritatie veroorzaken.

Negatieve effecten van de Vitaros

Net als veel andere geneesmiddelen kan Vitaros veel negatieve effecten veroorzaken. Vaak kan het pijn in de penis veroorzaken. Het is niet ongewoon dat erectiel weefsel verhardt en geknoopt raakt. Hetzelfde geldt voor waterretentie of roodheid van de penis.

Incidentele negatieve effecten zijn onder meer :

 • Schimmelinfecties
 • Irritatie
 • Het jeukt.
 • De vernauwingen van de voorhuid en
 • Ongelukken met de slijmvliezen van de plasbuis.

Soms kunnen ook bloedingen uit de plasbuis worden gemeld, naast verdoofdheids- en tederheidsproblemen. Soms is er ook :

 • Ejaculatieproblemen,
 • Zwelling of
 • Cysten op de testikels.

Oedeem, bekkenpijn, coronaire hartritmestoornissen, complicaties, emoties van zwakke punten of lage bloeddruk en problemen met de bloedsomloop zijn allemaal incidentele negatieve effecten van de Vitaros. Daarnaast hebben sommige mensen problemen met het legen van hun blaas, een sterke aandrang om te plassen en bloed in de urine.

Droge mond, tekenen van griep, been- en poriënkrampen en huiduitslag kunnen voorkomen. In geval van bijwerkingen is het belangrijk om de arts te raadplegen. In geval van significante negatieve effecten kan ook een noodnaam nodig zijn.

Wees waakzaam: Alprostadil medicijnen, die lijken op Vitaros, hebben een snel effect. De impact kan tot zes uur duren. Als het orgasme voor die tijd plaatsvindt, vermindert de impact kort na het orgasme. Als de erectie echter langer dan zes uur aanhoudt of na een orgasme, is een medisch onderzoek dringend noodzakelijk. Dit is meestal een noodsituatie die wordt behandeld in een afdeling van de urologische kliniek en in een urologische toepassing.

Vitaros Interacties

Soms kan het gebruik van een aantal drugs leiden tot interacties. Dit geldt ook voor Vitaros. Er is bewijs dat het nemen van papaverine en alfa-receptorblokkers – elke drug wordt gebruikt om hoge bloeddruk en prostaatproblemen te behandelen – erecties kan uitlokken.

In dit verband mogen geneesmiddelen die alprostadil bevatten, zoals Vitaros, niet tegelijkertijd worden ingenomen. Als een van de vele hierboven genoemde medicijnen wordt gebruikt, is het belangrijk om de behandelende arts te informeren.

Meestal wordt verwezen naar verschillende goederen. Bovendien moet u worden gewaarschuwd als u antistollingsmiddelen, bloeddrukverlagende middelen of vaatverwijdende middelen gebruikt. In dit geval kan Vitaros de effectiviteit van het tegenovergestelde geneesmiddel aanzienlijk verhogen.

Ook in dit geval is een medische sessie voortijdig noodzakelijk, zodat het gebruik van verschillende producten, als deze onmisbaar zijn, het best kan worden gewaardeerd.

Attentie: Alle geneesmiddelen die op recurrente basis worden ingenomen, moeten echter vóór de Vitaros-therapie worden gemeld. Dit is de enige manier om negatieve interacties te voorkomen.

Contra-indicaties van Vitaros

Vitaros mag niet worden gebruikt als overgevoeligheid voor alprostadil of andere stoffen wordt vermoed. Op dezelfde manier moet het geneesmiddel niet worden gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen als er erectiele weefselimplantaten worden ingebracht of als anatomische misvormingen van de penis gebruikelijk zijn.

Bovendien mag het geneesmiddel niet worden gebruikt bij aanhoudende of acute irritatie van de voorhuid, de plasbuis of de eikel.

Bovendien mag Vitaros niet worden gebruikt als u een ernstige hart- of vaatziekte heeft of als u in de afgelopen zes maanden een beroerte of een coronair hartaanval heeft gehad. Ten slotte sluiten hardnekkige of acute longziekten en leverdisfunctie een behandeling met Vitaros uit.

In geval van voorhuidkrimping of stollingsdysfunctie, een voorafgaande beoordeling van risico’s en voordelen door de arts noodzakelijk is.

Hetzelfde geldt voor de hoge afzettingen van bindweefsel in het corpus cavernosum en voor de tot nu toe vastgestelde langdurige erecties. Dit laatste komt vooral voor bij mensen met bepaalde soorten bloed – de meeste kankers, sikkelcelanemie of thalassemie.

Expertise met Vitaros (Alprostadil)

De expertise van de op Vitaros lijkende Alprostadil-goederen is relatief goed. Twee van de drie klanten melden een snelle start van de beweging naast een eenvoudig en pijnloos gebruik.

De impact duurt lang genoeg om een bevredigend seksleven en een orgasme mogelijk te maken. Op een schaal van nul tot tien wordt het preparaat beoordeeld. tot acht in termen van efficiëntiewat betekent dat hier een gemiddelde score moet worden genomen.

Tolerantie wordt beoordeeld op basis van een gemiddelde van 9 factoren, wat betekent dat negatieve effecten zelden voorkomen en normaal gesproken gering zijn. Met 7,7 factoren is het gebruik van Alprostadil, net als bij Vitaros, gemiddeld goed.

Alleen de prijs/prestatieverhouding is met een gemiddelde score van 5 factoren nauwelijks acceptabel. Gezien het feit dat een pakje met 4 lampen voor eenmalig gebruik ongeveer 80 euro kost, is deze analyse enigszins begrijpelijk.

Vooral gezien het feit dat de prijzen niet gedekt worden door de ziektekostenverzekering en dat elke lamp die erin zit slechts bedoeld is voor eenmalig gebruik. In principe wordt de energiestof alprostadil echter door bijna alle klanten aanbevolen. De respectieve evaluaties controleren met het gebruik voor erectiestoornissen en impotentie.

Uitzonderlijk: als het energetische ingrediënt in Vitaros wordt gebruikt voor erectiestoornissen, zijn de scores relatief hoger dan voor het totale gebruik voor impotentie.

Vitaros

#
Zie de prijs op de officiële website

Kan de Vitaros over de toonbank worden gekocht?

Samen met het energie-ingrediënt Alprostadil is Vitaros waarschijnlijk een van de medicijnen die het meest nodig zijn voor de werkzaamheid (zie ook Caverject en MUSE). Het geneesmiddel wordt verkocht op recept, dat door de behandelende arts wordt verstrekt in de vorm van een niet-openbaar recept.

Er zijn veel verklaringen voor deze situatie. Aan de ene kant is het preparaat alleen bedoeld voor mensen boven de 18 jaar, en aan de andere kant heeft het een breed scala aan negatieve effecten. Aan de andere kant is een medische sessie onontbeerlijk vanwege mogelijke interacties en contra-indicaties.

Bovendien zijn tijdens de therapie met Vitaros gezamenlijke controles met de behandelende arts essentieel. Onder de verschillende problemen kan de behandeling bijdragen aan een verandering in de bloedwaarden, die alleen kan worden opgespoord door middel van aanvaardbare tests.

Aangezien seksuele stimulatoren te allen tijde met zorg moeten worden gebruikt, is medisch toezicht gedurende de gehele therapie absoluut noodzakelijk. Bovendien verzenden online apotheken Vitaros alleen na ontvangst van een corresponderend niet-openbaar recept.

Onder bepaalde omstandigheden is het echter mogelijk om een corresponderend recept te krijgen van een online arts. In dit geval moet echter veel informatie worden verstrekt, die volledig waarheidsgetrouw moet zijn. Dit is vooral geschikt voor mensen die zich echt ongemakkelijk voelen bij het praten over hun onmacht.

Vitaros online bestellen zonder voorschrift – Hoe werkt het?

Vitaros voor de behandeling van impotentie is een receptplichtig geneesmiddel en is niet verkrijgbaar in apotheken (winkels) of online apotheken. zonder voorschrift.

Er zijn online aanbieders die het effectieve geneesmiddel Vitaros zonder recept promoten en volledig afzien van de noodzaak van een recept van een zorgverlener. Deze aanbieders zijn uiterst dubieus en hun acties zijn illegaal.

Bovendien is de verzending van Vitaros zonder recept illegaal en iedereen die het geneesmiddel bestelt bij een overeenkomstige leverancier en geen gebruik maakt van een recept of een medische sessie, wordt door deze illegale handelingen getroffen. Als een zaak naar de rechter zou terugkeren, zou ook het vooruitzicht van de procedure in twijfel worden getrokken.

Het artikel ᐅ Vitaros 🔥[-50%]: mening, samenstelling en prijzen in 2020! verscheen voor het eerst op Thuiswinkelkeurmerk.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties