Priligy

ᐅ Priligy 🔥[-50%]: mening, samenstelling en prijzen in 2020!

De voorschriftdrug Priligy is de merknaam voor dapoxetine, die bij volwassen mannen voor de behandeling van voorbarige ejaculatie (Eiaculatio praecox) wordt gebruikt en sinds 2009 wordt toegelaten.

In de volgende remedie worden belangrijke gegevens over het gebruik, de geschiktheid, de bewegingswijze, de doeltreffendheid en de haalbare gevaren, onaangename bijwerkingen en interacties van Priligy duidelijk samengevat. Bovendien wordt in het hoofdstuk over contra-indicaties vermeld onder welke omstandigheden Priligy niet mag worden genomen.

Priligy

Wat is de Priligy en waar is het voor?

Priligy is een geneesmiddel dat de werkzame stof dapoxetine (dapoxetinehydrochloride) bevat. Dapoxetine is een kortwerkende selectieve serotonine heropname remmer (SSRI), die behoort tot de groep van de antidepressiva. Toch wordt deze drug hier gebruikt om problemen met voortijdige ejaculatie (Eiaculatio praecox) te voorkomen.

De dapoxetine wordt gebruikt om de reactietijd (latentie) van de penis te vertragen tot de ejaculatie in de gehele vagina (intravaginaal). Zo verbetert Priligy ook de perceptie van ejaculatiebeheer en seksuele bevrediging door de persoon. Het vermindert de daaruit voortvloeiende interpersoonlijke problemen binnen het partnerschap. Priligy wordt volledig gebruikt als een vraagremedie voorafgaand aan de seksuele beweging.

Priligy is een receptgeneesmiddel in de categorie filmomhulde tabletten voor oraal gebruik (in te nemen). Naast dapoxetine, een medisch actief bestanddeel, bevatten de tabletten verschillende componenten (hulpstoffen):

Priligy

#
Zie de prijs op de officiële website

de kern van het tablet:

 • Lactose monohydraat,
 • Microkristallijne cellulose,
 • Sodium croscarmellose,
 • Extreem gedispergeerd siliciumdioxide,
 • Plantaardig magnesiumstearaat (Ph. Eur.)

Film over de pil:

 • Lactose monohydraat,
 • Titaandioxide hypromellose (E 171),
 • IJzeroxide (II, III) van triacetine (E 172),
 • IJzer(III)-hydroxide-oxide × H20 (E 172)

Belangrijke kennis over Priligy

 • Identificeer het medicijn: Priligy
 • Energetische stof: Dapoxetine
 • Geneesmiddelenklasse: Serotonine heropname remmer
 • Producent: Berlin-Chemie (Menarini)
 • Vereiste voorschrift: alleen op recept verkrijgbaar

Voor wie is de Priligy?

De Priligy is geschikt voor oudere mannen van 18 tot 64 jaar oud waarvoor de volgende omstandigheden gelden:

 • intravaginale ejaculatie latency (IELT) is minder dan 2 minuten, en
 • als er een aanhoudende of terugkerende ejaculatie optreedt tijdens de gehele duur van de seksuele stimulatie,
 • zelfs als dit minimaal is, voor, tijdens of na de vaginale penetratie en eerder gebeurt dan de betrokken man moet doen.
 • Voortijdige ejaculatie bij de meeste pogingen tot seksuele activiteit in de laatste zes maanden voor de analyse.

De geschiktheid van een persoon om Priligy te gebruiken moet worden bepaald door een arts.

Opslag en verwijdering van Priligy

Er zijn geen speciale opslagomstandigheden voor Priligy. Toch is het sterk aanbevolen om het middel buiten het bereik van jongeren te houden.

In geen geval mag dit geneesmiddel in de gootsteen of bij het huisvuil worden weggegooid. Priligy geneesmiddelen, ongebruikte restanten van voorraden en verpakkingsmateriaal moeten worden verwijderd volgens de nationale behoeften. Een studie beveelt aan om het afval te verwijderen via de apotheek en via het assortiment van gevaarlijk afval.

Impact van Priligy: Hoe werkt Priligy?

Ejaculatie is het resultaat van een interactie tussen de lichamelijke mechanismen van de geest en de draad van de wervelkolom. Bij de mens wordt de ejaculatie voornamelijk bemiddeld door het sympathieke zenuwstelsel (SNS), dat deel uitmaakt van het autonome zenuwstelsel. Analyses hebben aangetoond dat het biogene amine “serotonine”Als boodschappensubstantie (neurotransmitter) speelt het onder andere een doorslaggevende rol bij de ejaculatie en de synchronisatie ervan.

De dapoxetine in Priligy remt de stoffen af die de serotonine die vrijkomt in de opslagtanks van de zenuwcellen in de geest en de wervelkolom terugvoeren.

Hierdoor blijft de groeiende serotonine langer in het synaptische gat tussen de zenuwcellen en neemt de impact ervan toe. Dit resulteert uiteindelijk in een nuttige vertraging van de ejaculatie. Priligy is 1 tot 3 uur eerder genomen dan seksuele oefening of geslachtsgemeenschap.

Hoe effectief is Priligy?

5 dubbelblinde, placebogecontroleerde medische onderzoeken werden uitgevoerd voor de goedkeuring van Priligy, waarbij in totaal 6081 mannen betrokken waren. De resultaten van al deze studies waren consistent en bevestigden een aanzienlijke vertraging in de ejaculatie als gevolg van dapoxetine. De gemeenschappelijke intravaginale ejaculatie latentie (IELT) was minder dan 2 minuten bij individuen voordat het onderzoek begon.

In een wereldwijde zoektocht met een therapie-interval van 24 weken werden 1162 proefpersonen uit totaal verschillende landen over de hele wereld willekeurig toegewezen aan drie teams.

385 personen verkregen placebo’s, 388 personen verkregen Priligy met 30mg dapoxetine naar wens en 389 personen verkregen Priligy met 60mg dapoxetine naar wens. Aan het einde van het onderzoek was de gemeenschappelijke tijd tussen de seconde dat de penis in de vagina komt en de seconde van de ejaculatie (IELT)

 • 2.9 minuten op proefpersonen met een dosis van 30mg Dapoxetine
 • 3,3 minuten bij proefpersonen met een dosis van 60 mg dapoxetine
 • 1,7 minuten voor proefpersonen met placebo’s

Naast een effectieve verbetering van minder dan 1 tot 2 minuten tot iets minder dan 3 tot 3,5 minuten met dapoxetine, meldden de proefslachtoffers ook verbeteringen in hun conditie en ejaculatiemanagement, naast een meer bevredigend seksleven met hun partner.

Priligy

#
Zie de prijs op de officiële website

Hoe wordt de Priligy gedoseerd en gebracht?

Priligy is verkrijgbaar als filmomhulde tabletten. 30 mg en 60 mg.

Aan het begin van de Priligy therapie is het echt nuttig voor elke getroffen persoon om de filmomhulde tabletten in te nemen met 30 mg dapoxetine als startdosis. De therapie mag niet worden gestart met de 60 mg filmomhulde tabletten.

Als de dosis van 30 mg dapoxetine geen significante invloed heeft op de persoon in kwestie en geen gematigde of extreem ongemakkelijke bijwerkingen of tekenen van syncope (kortstondig bewustzijnsverlies) heeft, zal de dosis door de behandelende arts worden verhoogd tot een maximum van 60 mg. De frequentie en ernst van ongemakkelijke bijwerkingen worden verhoogd met de 60 mg dosis.

Slechts één Priligy-pil (30 mg of 60 mg) mag dagelijks naar wens worden ingenomen, ongeveer 1 tot 3 uur voor de opzettelijke seksuele activiteit. Er mag niet meer dan één pil genomen worden in 24 uur! Houd er ook rekening mee dat Prigily niet moet worden verondersteld normaal te worden gebruikt elke dag.

Hoe neem ik Prigily goed op?

Er wordt voorgesteld om de pil in één stuk in te nemen en in zijn geheel door te slikken om bitterheid te voorkomen. Je moet minstens één groot glas water bij de pil drinken. De Priligy wordt ook met of zonder maaltijden ingenomen.

Bestel Priligy online bij uw dokter, niet op voorschrift – zo werkt het

Priligy voor de behandeling van vroegtijdige Ejaculatie is een drug die wordt geleverd door alleen op recept en kan niet worden verkregen in Zwitserland, noch in vaste apotheken (detaillisten), noch in online apotheken zonder recept. Er zijn online aanbieders die Priligy promoten zonder recept en in geen geval een doktersrecept vereisen. Deze aanbieders zijn uiterst dubieus en hun acties zijn illegaal.

Bovendien is de verzending van Priligy over-the-counter naar Zwitserland illegaal en iedereen die het medicijn bestelt bij een overeenkomstige leverancier en geen gebruik maakt van een recept of medische sessie wordt door deze illegale handelingen beïnvloed. Als een zaak naar de rechter is verwezen, worden ook de vooruitzichten voor deze acties in twijfel getrokken.

Het artikel ᐅ Priligy 🔥[-50%]: mening, samenstelling en prijzen in 2020! verscheen voor het eerst op Thuiswinkelkeurmerk.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties