iBright

ᐅ iBright 🔥[-50%]: meningen, samenstelling en prijzen in 2020!

Interesse in iBright? Bent u op zoek naar een goed geïnformeerd, praktisch tandbleeksysteem dat op de troost van uw persoonlijke huis wordt ingevuld?

Als dat zo is, kunt u de tandbleekmiddel dat ik heb ontdekt onder de naam van iBright. Men praat er zelfs over als een perfect systeem om de tanden te bleken.

iBright

Het is heel gebruikelijk onder degenen die hun parelwitjes nodig hebben om op het hoogste niveau te presteren. Maar trek niet te snel eenvoudige conclusies. Het doel van dit overzicht is om u te helpen bepalen of het iBright tand-whitening systeem geschikt is voor u of dat u het kunt volhouden terwijl u zoekt.

Ik zal uitleggen wat het is, wat er in de verpakking zit, de voor- en nadelen, advies over het gebruik ervan, de vragen die me voortdurend worden gesteld over het product en mijn mening.

Wat is iBright?

Na de expressieve ogen trekt een mooie glimlach de aandacht van elk individu. Dat gezegd hebbende, vraag ik me niet af waarom we voortdurend methoden ontdekken om onze glimlach fascinerend te maken en zo magisch te zijn.

Toch zijn er bepaalde problemen die de verkleuring van onze tanden veroorzaken, zeker een daarvan is espresso. Helaas kunnen sommigen van ons niet goed functioneren zonder een kopje (of twee of meer) espresso, dus we blijven terugkomen voor meer.

Een ander probleem met tandvlek is het roken, waaraan veel mensen verslaafd zijn, en het drinken van paarse wijn. Voeg aan de waarheid toe dat sommige mensen de routinematige bezoeken aan de tandarts opgeven.

Dit alles en de supplementen zijn dingen die we kunnen toevoegen aan deze groeiende lijst van problemen die onze tanden kunnen verkleuren.

Gelukkig is er een zeer effectieve witmakende gel die werd onderzocht om de kleur van de tand te verlichten in slechts 5 dagen.

iBright

#
Zie de prijs op de officiële website

Maar wat maakt het effectief in het omgaan met onze achterstand?

In de eerste plaats bevat dit hoogwaardige tandbleeksysteem natriumperboraat, dat het witmakingsproces versnelt om snellere resultaten te garanderen.

iBright

Bovendien bevat het hydroxyapatietkristallen die ervoor zorgen dat de gel zich snel aan tandvlekken vasthecht, zodat deze gemakkelijk te verwijderen zijn.

De gel en de componenten zijn elk verdikt om de gevoeligheid van de tanden te verminderen en om ervoor te zorgen dat uw hele tand door de gel wordt bedekt. De componenten zijn pH-neutraal om het glazuur, dat de buitenste laag van de tand is, te beschermen.

Wat houdt het accessoire in?

Het iBright-tandwitsysteem wordt geleverd met een 5-watt LED-lamp. Het zachte blauwe licht maakt de methode net zo effectief als die in tandheelkundige klinieken.

Bovendien bevat het schaduwinformatie, zodat u uw vooruitgang kunt controleren en kunt zien hoeveel uw tand is gegroeid. veel witter.

Bovendien krijgt u een veelzijdig siliconen bakje dat uw tand absoluut bedekt. En vergeet niet de 5 fluoride tandbleekdoekjes, de 5 ml voorbehandelingsspray en de 15 ml tandbleekgel.

Voor- en nadelen

Zoals ik gewoonlijk in mijn evaluaties zeg, bestaat er niet zoiets als uitstekende koopwaar. Goederen hebben altijd gebreken, dus we moeten ze leren kennen zodat we een geïnformeerde keuze kunnen maken voordat we een aankooporder maken. Maar laten we het eerst over de professionals hebben.

De voordelen van iBright

  • Praktisch – Met een druk op de knop kunt u eventueel direct dit tandbleeksysteem bestellen.
  • Discrete verpakking en levering – Het pakket wordt waarschijnlijk verpakt in een discrete verpakking en zal waarschijnlijk door een goede koeriersdienst naar u worden verzonden. Het bedrijf deelt uw privé-informatie onder geen enkele voorwaarde.
  • Redelijk – je hoeft geen tijd, geld en energie te besteden aan het komen en gaan naar de tandarts. U kunt het witten thuis in uw pyjama doen, zolang u zich maar strikt aan de instructies houdt.
  • Eenvoudige en veilige bediening – De stoffen zijn veilig en zijn geautoriseerd door de US Meals and Drug Administration, zodat u verzekerd bent van hun effectiviteit en veiligheid.
  • Geen voorschrift – je moet het kopen zonder voorschrift, zodat het nuttig voor je is.

Nadelen

  • De resultaten zijn meestal niet snel – sommige mensen kunnen niet tot 5 tot 7 dagen wachten op resultaten. Ze vinden dat te lang.
  • Een nieuwe toepassing is vereist – Mensen die veel espresso, thee en/of rooksigaretten drinken, willen de gel misschien opnieuw aanbrengen, omdat al deze triggerverkleuring optreedt.
  • Niet voor iedereen – het is niet goed voor zwangere meisjes. Daarnaast is het raadzaam om advies te vragen aan uw arts voordat u een nieuw product of supplement probeert.

Hoe gebruik je het?

Wees niet bang. Het is heel eenvoudig. Er zijn in principe twee methoden om het geneesmiddel te maken. Er zijn… de 5-daagse remedie en de 7-daagse remedie.

iBright

Voor de 5-daagse procedure gebruikt u het iBright tandwitsysteem gedurende 30 minuten op de eerste dag en 20 minuten op de vijfde dag. Voor de 7-daagse remedie gebruikt u de gel gedurende 30 minuten op de hoofddag en 10 minuten op de vierde en zevende dag. Het is eenvoudig, nietwaar?

U moet de voorbehandelingsspray gebruiken om het blauwe facet van het gefluoreerde doekje te laten weken. Dan wrijf je je tand met het doorweekt doekje voor een minuut. Spuug het teveel uit als je klaar bent met het afvegen.

De volgende stap is het bevestigen van de mondbak aan het LED-lampje. Doe de gel in je tand en plaats het dienblad in je tand. Zet de lamp aan en laat deze gedurende de nodige tijd branden.

Na 10 minuten wordt de lamp altijd uitgeschakeld. Schakel hem gewoon weer in als het proces meer tijd vergt.

Wat willen de mensen weten?

Veel ongelovigen zijn toch geïnteresseerd in dit systeem van tanden bleken in de beste huizen. Ze zijn sceptisch en dat kan ik ze niet kwalijk nemen. Toch, het witten van de tanden door magie in 5 tot 7 dagen is geen kleinigheid.

Hier zijn de vragen die mensen vaak stellen over het iBright Residence emaille-witsysteem

Hoe werkt het?

Dit zeer effectieve tandbleeksysteem maakt zuurstofatomen vrij om vlekken uit de tanden te verwijderen. U zult in staat zijn om tandfragmenten te bleken, slechts één expliciete tand, of uw hele tand. Volg gewoon de instructies zorgvuldig op.

Is het veilig?

De stoffen zijn letterlijk goed doordacht, want de fabrikanten denken aan de veiligheid van de consument. De gel heeft een neutrale pH-waarde, waardoor uw tand veel minder kwetsbaar wordt, waardoor het witmakingsproces aangenaam en snel verloopt.

iBright

Bovendien zorgen stoffen die vergelijkbaar zijn met natriumperboraat en hydroxyapatietkristallen ervoor dat de gel zich stevig hecht aan het vuil en het bleekproces activeert.

Wordt het product ondersteund door wetenschappelijke analyses?

De producenten hebben een personeelsbestand opgebouwd van excellente wetenschappers, tandartsen, onderzoekers en orale wellnessspecialisten. Ze verzamelden informatie, onderzochten en realiseerden zich wat ze gingen doen om het werk van hun voorgangers in tandbleekmiddelen te verbeteren.

Hoeveel pakketten of kits wil ik kopen?

Een pakket biedt u een proces van 5 of 7 dagen. Veel consumenten zijn tevreden met een enkele verpakking. Je kunt denken aan de kleur van je tanden en de witheid die je nodig hebt. Wanneer u een zeer bevlekte tand heeft en een zeer heldere tand nodig heeft, kunt u overwegen om twee verpakkingen te kopen.

Is de impact eeuwig?

iBright zou niet worden beschouwd als het ideale systeem voor het bleken van tanden als het niet effectief was gebleken. Echter, geen enkel witmakend product en zelfs geen tandblekende lessen bij de tandarts zullen blijvende resultaten opleveren als u uw espresso- en theeconsumptie en rookgewoontes niet beheerst.

U zult opnieuw een verkleuring opmerken, maar uiteindelijk kunt u op elk moment opnieuw gloss gaan gebruiken, zodat dit geen ernstig ongemak is.

iBright

#
Zie de prijs op de officiële website

Wie kan het gebruiken?

Er werden geen onbedoelde effecten waargenomen bij volwassenen die zich over het algemeen goed voelen. Het is echter niet gunstig voor zwangere vrouwen. Het is altijd aan te raden om met uw arts te overleggen voordat u een nieuw product gebruikt, om er zeker van te zijn.

Zal iemand anders erachter komen?

Het hebben van een verkleurde tand is al vervelend en de producenten nemen het waar. Uw bestellingen worden waarschijnlijk privé verzonden in een niet-opdringerige verpakking door een vertrouwde transporteur, zodat niemand anders er iets van weet.

Echter, andere mensen zullen erachter komen nadat ze hebben gezien dat je tand op wonderbaarlijke wijze is gewit in slechts 5 dagen.

De waarde

iBright kan worden gekocht in twee pakketten – een pakket voor €59 en een paar kits voor €99. Dus, voor degenen die veel espresso en/of zwarte thee drinken, kunt u voorkomen dat u geld verspilt door 2 kits te bestellen.

Conclusie over iBright

Volgens de analyse versnelt het gebruik van een tand-whitening gel met een zachte LED het whitening proces, omdat de zon helpt om vlekken zeer snel te verwijderen. Kortom, het geeft u een resultaat dat vergelijkbaar is met uw traditionele whitening.

Als u wilt weten hoe het allemaal werkt en eruit ziet, bekijk dan het iBright Enamel Bleaching System en laat de resultaten voor zich spreken. Het is veilig, effectief en eenvoudig te gebruiken.

Het artikel ᐅ iBright 🔥[-50%]: meningen, samenstelling en prijzen in 2020! verscheen voor het eerst op Thuiswinkelkeurmerk.

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties