CrazyBulk

ᐅ CrazyBulk 🔥[-50%]: meningen, samenstelling en prijzen in 2020!

Wat is CrazyBulk?

CrazyBulk is een weightlifting supplement bedrijf dat zijn 11 volledig verschillende voedingssupplementen als geautoriseerde steroïde opties op de markt brengt.

Hun voedingssupplementen doen een beroep op gewichtheffers en bodybuilders omdat ze gewoon beweren dat ze net zo effectief zijn als de verboden anabole steroïden Dianobol, Clenbuterol, Winstrol en HGH.

Een zuiver en verschillend steroïde supplement elimineert ook de beruchte bijwerkingen van steroïden: agressie, paranoia, puistjes, uitslag, kaalheid, lever- en nierschade, coronaire punten en andere.

Ian Watson - iancawston (1)

Als het waar is, kunnen de beweringen van CrazyBulk… revolutionairen voor bodybuilders en gewichtheffers die vet moeten verminderen en volume en kracht moeten opbouwen.

Als onderdeel van deze evaluatie zullen we u helpen om elk van de 11 voedingssupplementen van CrazyBulk waar te nemen (instructies, stoffen, doel), om hun claims te behandelen om aan te bieden vergelijkbare resultaten aan die van steroïden en praten over de wetenschappelijke effectiviteit van CrazyBulk’s kernstoffen.

Zodra we een goed inzicht hebben in deze gebieden, zullen we het hebben over prijzen en opbrengsten, kritiek van kopers en onze conclusies over deze voedingssupplementen en de claims van het bedrijf.

Inzicht in het CrazyBulk assortiment

Door de CrazyBulk website te bezoeken, ontdekt u dat ze 11 totaal verschillende voedingssupplementen hebben die ze indelen in drie teams: slicing, bulking en power. Bovendien hebben ze een klasse genaamd “stapelen”wat een programma is dat bestaat uit voedingssupplementen van verschillende teams.

Op hun website staat de titel van elk supplement met het illegale steroïde-equivalent. We groeperen ze onder, samen met de gebruiksaanwijzing, de stoffen en het doel.

Deze voedingssupplementen worden verondersteld om binnenkort spiermassa op te bouwen. Elke fles bevat 30 dagen porties. Het bedrijf beveelt aan om ze in een cyclus van twee maanden en 1,5 week te nemen.

CrazyBulk

#
Zie op de officiële website

D-Bal (Dianabol)

 • Instructie: drie capsules met water 45 minuten voor de training.
 • Elementen : Vitamine D3, magnesium, MSM, L-isoleucine, sumawortel, ashwagandha, tribulus terrestris, natriumhyaluronaat
 • Functie: Om massa en kracht op te bouwen, pijn te verminderen en testosteron te verhogen.

HGH-X2 (HGH)

 • Instructies: 2 capsules met water, 20 minuten voor het ontbijt.
 • Elementen : Macawortel, meidoornbes-extract, mucuna pruriens-extract, L-arginine
 • Functie: Het bouwen van magere massa

Trenorol (Trenbolone)

 • Instructie: drie capsules met water, in te nemen 45 minuten voor de training.
 • Elementen : Beta-sitosterol, samen met de bast, brandnetelbladerenextract, pepsine…
 • Functie: Verkrijg spierkracht tijdens het snijden en het instellen van het volume

Gewichtsverlies

Het doel van een slicing-regiment is om vet te verliezen en de definitie van magere spieren te verbeteren. Elk product is verkrijgbaar in flessen van 90 capsules, wat voldoende is voor 30 porties van drie capsules. CrazyBulk raadt aan om ze in cycli van twee maanden en een week en een half in te nemen.

Deze groep bevat de volgende drie voedingssupplementen:

Clenbutrol (Clenbuterol)

 • Instructie: drie capsules met water 45 minuten voor de training.
 • Elementen : Vitamine B3, garcinia cambogia, bittere sinaasappelextract, guarana-extract
 • Functie: Verbeter uw lichaamstemperatuur, wat leidt tot de volgende prijs van de stofwisseling die vet afbreekt

Anvarol (Anavar)

 • Instructies: drie capsules 15 minuten na de oefening.
 • Elementen : Sojaproteïne, wei-eiwit, vertakte-keten aminozuren (BCAA’s), yam, adenosine
 • Functie: Zorgt voor extra energie van het spierweefsel, zodat het tijdens de training met langere tussenpozen kan samentrekken. Leidt tot een betere spierdefinitie

Fiona

Winsol (Winstrol)

 • Instructies: drie capsules met je grootste maaltijd van de dag.
 • Elementen : Acetyl-l-carnitine, choline, wilde yam, dimethylaminoethanol, saffloerolie
 • Functie: Elimineert het vasthouden van water en verbrandt vet om u in staat te stellen mager spierweefsel op te bouwen.

Vermogen

CrazyBulk voedingssupplementen zijn ontworpen om spierkracht en uithoudingsvermogen te ontwikkelen. Net als de andere voedingssupplementen bevatten deze flesjes genoeg capsules om een maand mee te gaan. CrazyBulk raadt aan om ze twee maanden en anderhalve week te laten rusten.

Testo-Max (Sustanon)

 • Instructies: vier capsules 20 minuten voor de oefening.
 • Elementen : Voedingsvitaminen D3, K1 en B6; magnesium, zink, D-asparaginezuur, brandnetelbladerenextract, ginsengpaars poeder, fenegriek-extract, boor, BioPerine
 • Functie: Het opbouwen van dimensie en kracht, het presenteren van energie voor u om uw oefeningen door te geven.

Winsol (Winstrol)

 • Gebruiksaanwijzing: drie capsules met water tijdens de basismaaltijd.
 • Elementen : Acetyl-L-carnitine, choline, wilde yam, dimethylaminoethanol, saffloerolie
 • Functie: Om het vermogen en de efficiëntie te verbeteren

Anadrole (Anadrol)

 • Instructies: 2 capsules per dag met water, 20 minuten voor het ontbijt.
 • Elementen : Tribulus terrestris, soja-eiwitisolaat, wei-eiwit focus, shilajit focus, acetyl-l-carnitine
 • Functie: Bouwkundige dimensie, kracht en uithoudingsvermogen

Decaduro (Deca Durabolin)

 • Instructie: drie capsules met water ongeveer 45 minuten voor het einde van het gebruik.
 • Elementen : Wilde yam, ginseng, L-arginine alfa-ketoglutaraat, acetyl-L-carnitine, L-citrulline, tribulus terrestris
 • Functie: Bouwkundige dimensie, kracht en uithoudingsvermogen

NO2-Max

 • Instructie: 2 tabletten met water ongeveer 20 minuten voor de training.
 • Elementen : Calcium, L-arginine alfa-ketoglutaraat
 • Functie: Bouwkundige dimensie, kracht en uithoudingsvermogen
CrazyBulk

#
Zie op de officiële website

Werkt CrazyBulk net zo goed als illegale steroïden?

CrazyBulk’s basisstatement is dat hun supplementmengsels gewoon werken naast de steroïden. In feite is dit wat een vertegenwoordiger ons vertelde: “Je krijgt alle voordelen van de steroïden van vandaag zonder de bijwerkingen.”

We hebben gebruik gemaakt van gewichtheffingsadviseurs en hebben onze uitgebreide persoonlijke analyse van de aanvullende stoffen beoordeeld om de verklaring van CrazyBulk te bevestigen. We vonden dat er weinig of geen kans is dat de supplementen van CrazyBulk de resultaten hebben die je zou krijgen van het nemen van illegale steroïden.

Onze eerste expert is Robert Herbst, lid van de Union of Beginners Athletic Union’s Sports Corridor of Fame en winnaar van verschillende nationale powerlifting kampioenschappen in de 165-pond divisie van drie totaal verschillende leeftijdscategorieën.

“Bodybuilders en gewichtheffers moeten supplementen zoals deze nemen,” leerde Herbst ons. “Er zijn geen zuivere anabole steroïden.”

Dat komt omdat anabole steroïden kunstmatige, supergeladen variaties van testosteron zijn die een kortere weg hebben naar het bouwen van een grote lichaamsbouw, merkt het Landelijk Instituut voor Drugsgebruik op.

Desi Gomez - desi_ddg(1)

Bovendien, de steroïde doses die atleten nemen veel meer dan wat je zou krijgen als een zorgverlener voorgeschreven steroïden voor een medische situatie.

Dit houdt in dat de werkzaamheid en de doseringsbereiken zo excessief zijn dat illegale steroïden in feite in een klasse van hun eigen en zonder equivalent onder de zuivere steroïden zitten. “diversen”.

“Natuurlijk, het is toegestaan om steroïden opties en niet voorschrift steroïden te nemen en, natuurlijk, kunt u ze nemen als een vervanging voor steroïden, maar in geen geval kunnen ze gelijk zijn aan de gevolgen van de verboden steroïden vanwege hun chemische constructie en de daaruit voortvloeiende gevolgen voor uw lichaamsbouw”.zei Mr. Herbst.

Jamie Hickey, een privé trainer en voedingsdeskundige gecertificeerd door de Worldwide Sports Activities Sciences Affiliation, vertelde ons hetzelfde.

“Niets zal de resultaten bepalen die je krijgt van illegale anabole steroïden.”Mr. Hickey heeft het ons verteld.

Effectiviteit van CrazyBulk elementen

Aangezien CrazyBulk 11 compleet verschillende voedingssupplementen verkoopt, kan het lang duren om elk ingrediënt af te breken.

Het overgrote deel van de stoffen in deze voedingssupplementen is opgenomen in voedingssupplementen die geen gewichtsverlies veroorzaken. En, voornamelijk op basis van onze diepgaande analyse van een groot aantal voedingssupplementen, is het controlerapport over de effectiviteit van veel van deze stoffen onvolledig.

Dat gezegd hebbende, zijn er stoffen in CrazyBulk’s koopwaar waarvan Hickey zegt dat ze nuttig kunnen zijn voor gewichtheffers, en daar gaan we ons op richten.

 • Wei-eiwitten: Anvarol, Anadrole
 • BCAA: Anvarol
 • Acetyl-L-carnitine: Winsol, Anadrole, Decaduro,
CrazyBulk

#
Zie op de officiële website

Antwoord op de FAQ over Crazy Bulk

Waar produceert CrazyBulk zijn voedingssupplementen?

Al deze voedingssupplementen worden in de Verenigde Staten vervaardigd in goedgekeurde faciliteiten.

Waar kan ik ze organiseren?

Je kunt ze alleen op het web kopen. Ze lijken niet beschikbaar te zijn in de reguliere winkels.

Zijn deze goederen 100% bevestigd?

Tot nu toe hebben we vooral getuigenissen van kopers en diverse wetenschappelijke onderzoeken naar een aantal gebruikte stoffen. Niet alle stoffen worden echter openbaar gemaakt, waardoor het onmogelijk is om tot een oordeel te komen.

G

Een aantal energiemakelaars, evenals het extract van Tribulus terrestris, hebben enige analyse en onderzoek gehad die hun beweging bevestigen. Andere, zoals creatine, zijn al zeer in zwang in de gezondheidssector.

Is een CrazyBulk methode 100% zuiver?

In overeenstemming met de producent zijn ze allemaal volledig zuiver. Toch wordt, zoals gezegd, niet elk ingrediënt openbaar gemaakt. Daarom moeten we voldoen aan de claims van het model.

Mag dat?

Natuurlijk, maak je daar geen zorgen over. U mag deze voedingssupplementen niet alleen verslinden, maar u kunt ze ook organiseren en geen gebruik maken van een doktersvoorschrift. Zo simpel is het. Het is een ander bewijs van hun veiligheid.

Conclusie

CrazyBulk is geenszins een oplichterij. Het doet wat het garandeert en respecteert de fundamenten van hoge kwaliteit en veiligheid. Het is een verscheidenheid aan voedingssupplementen die u kunnen motiveren om meer te bewegen en meer te doen.

Met hen kun je de energie en de lichaamskracht hebben om dag na dag te communiceren in hardcore coaching – de zekere optie om snel resultaten te zien. Bovendien omvat dit gamma alle fasen van een krachttraining.

Deze anabole steroïden hebben geen nadelige gevolgen en vereisen geen voorschrift, hoe effectief ze ook zijn.

Meisjes kunnen ook profiteren van prachtige methoden dankzij speciale formuleringen die hun hormonen niet aantasten bij schadelijke methoden.

Maximaliseer uw trainingskracht en de positieve aspecten van uw spieren om een slankere, meer gekartelde look te bereiken.

Dit bespaart u vele uren van zinloze coaching in de sportschool. Om uw keuze te vereenvoudigen, gaat u naar de informatie over het batterijgebruik om de waarschijnlijk meest geschikte set te selecteren.

Het artikel ᐅ CrazyBulk 🔥[-50%]: meningen, samenstelling en prijzen in 2020! verscheen voor het eerst op Thuiswinkelkeurmerk.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties