Caverject

ᐅ Caverject 🔥[-50%]: mening, samenstelling en prijzen in 2020!

Caverject is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om erectiestoornissen te behandelen. De bereiding omvat alprostadil, de persoonlijke actieve stof van het lichaam. Caverject wordt vóór de seksuele activiteit in het erectieweefsel van het mannelijke lidmaatje geïnjecteerd.

Het gebruik van het geneesmiddel moet worden gecontroleerd door een zorgverlener. Caverject is daarom alleen op recept en in de apotheek verkrijgbaar.

Wat is Caverject en waar is het voor?

Caverject is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om impotentie te behandelen. Bij volwassen mannen wordt Caverject gebruikt om tijdelijke en permanente erectiestoornissen te behandelen. De oorzaken van erectiestoornissen zijn meestal vasculaire, neurologische of psychologische problemen.

Caverject

In veel gevallen wordt Caverject door artsen voorgeschreven om te bepalen of er sprake is van een erectiestoornis of niet. Afhankelijk van hoe de getroffen persoon op het middel reageert, kan de erectiestoornis ook een enkel doel hebben.

Caverject is uitgerust met een set. Het bevat een flacon met het alprostadil poeder. Een kant-en-klare reactie voor injectie omvat 10 microgram alprostadil. De verschillende stoffen in Caverject zijn lactose, natriumcitraat, zoutzuur naast Alfadex en natriumhydroxide. Het oplosmiddel bestaat uit benzylalcohol en water. De kit bevat een injectienaald voor de responssoftware.

De combinatie wordt door de betrokkene vóór de seksuele activiteit gemengd. Caverject wordt dan intracavernosaal – d.w.z. direct in een holte – geïnjecteerd met behulp van een injectienaald. De betrokkene moet afzien van het injecteren van Caverject direct in een visuele ader. Het verdient de voorkeur om de keuze van de injectieplaats met elke naald opnieuw te doen. Deze methode vermindert in ieder geval penisirritatie.

De betrokkene wil zich geen zorgen maken: alvorens Caverject voor de eerste keer te gebruiken, geeft de arts de details van het proces door. Omdat Caverject een receptplichtig geneesmiddel is, wordt de dosering altijd individueel met de arts afgesproken. Bij het begin van de behandeling kiest de arts normaal gesproken de laagste dosis waarmee een erectie kan worden bereikt voor de seksuele handeling. De erectie moet niet lang duren meer dan een uur.

Na de sessie met de arts is de betrokkene klaar om het middel thuis, alleen, op te halen en te injecteren. Een gezamenlijke follow-up wordt geadviseerd, vooral in het eerste deel van de remedie. Gedurende deze periode kan het nodig zijn om de dosis aan te passen.

Mensen die zich niet zelfverzekerd genoeg voelen om zichzelf te injecteren met het Caverject of die fysiek beperkt zijn, kunnen deze taak krijgen. In dit geval wordt de medeplichtige door de arts geïnstrueerd over de toediening van het middel.

Caverject

#
Zie de prijs op de officiële website

Belangrijke informatie over Caverject

  • Model titel : Caverject
  • Energie-ingrediënt: Alprostadil (prostaglandine E1)
  • Klasse van energetische stoffen: Prostaglandinen
  • Producent: Pfizer
  • Vereiste voorschrift: alleen op recept verkrijgbaar

Hoe werkt Caverject om impotentie te bestrijden?

Caverject is samengesteld uit het vasoactiverende energie ingrediënt Alprostadil. Het wordt onder andere gebruikt voor de behandeling van kritieke problemen met de bloedsomloop. Mensen met aangeboren coronaire hartafwijkingen krijgen intraveneus alprostadil toegediend.

Caverject wordt geleverd in poeder- en oplosmiddelvorm met gebruiksaanwijzing. De betrokkene doseert zelf de onderdelen van zijn of haar injectie. Gezamenlijk overleg met de arts is belangrijk om de juiste dosering te bepalen en aan te passen als deze verplicht is.

Alprostadil zou in zijn constructie sterk kunnen lijken op prostaglandine E1, een zuivere stof. Deze stof helpt de bloedvaten te verwijden. De volledige respons wordt door de betrokkene in het erectieweefsel geïnjecteerd. De bloedtoevoer naar de penis wordt versneld terwijl de reflux wordt vertraagd. In het geval van gelijktijdige seksuele opwinding resulteert het bewegingspatroon van Alprostadil in een erectie die geschikt is voor seksuele activiteit.

Met de hervatting van de seksuele activiteit krijgen mensen die getroffen zijn door impotentie weer wat zelfvertrouwen en een hoge kwaliteit van leven.

Hoe lang duurt het voordat Caverject werkt?

Zodra Caverject wordt geïnjecteerd, duurt het enige tijd voordat de penis rechtop staat. Sommige mensen hebben gemeld dat het lang duurt voordat de penis… slechts 4 minuten om op te staan.

Psychologisch welzijn speelt een belangrijke rol in de seksuele handeling. Wie bewust profiteert van de expertise kan met extra vertrouwen omgaan met Caverject. Seksuele opwinding versnelt het verloop van de erectie. De exacte duur van de erectie is voor elke man anders. Er zijn mensen voor wie de medicatie eerder werkt dan voor anderen.

Zodra de erectie is bereikt, mag deze niet langer dan een uur duren. De wens om een verlengde erectie te krijgen moet aan de arts worden gemeld. Een volledig rechtopstaande penis kan pijnlijk zijn. Als de erectie veroorzaakt door het gebruik van Caverject langer dan 4 uur duurt, moet een dringend medisch advies worden gevraagd.

Hoe gebruik je Caverject in geval van erectieproblemen?

Voordat u Caverject gebruikt, moet u de dosering met uw arts bespreken. De juiste hoeveelheid Alprostadil kan bijwerkingen voorkomen.

Vóór het hoofdgebruik geeft de arts de betrokkene informatie over de wijze waarop u het middel kunt toedienen. Pas na deze instructies en wanneer de betrokkene zich door de aanpak gerustgesteld voelt, kan het medicijn zelfstandig thuis worden ingespoten.

De essentiële regel is dat Caverject ook kan worden geïnjecteerd… niet meer dan drie keer per week. Na een injectie moet de betrokkene 24 uur wachten voordat de volgende injectie kan plaatsvinden. Eerder dan bij seksuele activiteit is de injectie klaar met behoud van de steriliteit. De dosis die door de arts wordt vastgesteld, wordt door de getroffen persoon collectief gemengd.

Als de medeplichtige bij de voorbereiding betrokken moet worden, moet deze persoon ook onder steriele omstandigheden werken.

Het Caverject wordt in het erectieweefsel van de penis geïnjecteerd. De betrokkene volgt het met de arts vermelde proces gedurende de gehele voorbereiding en de toediening.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Caverject?

Elke remedie kan ongewenste effecten hebben. Caverject is niet uitgesloten. Hoe langer de therapie met Caverject, hoe meer ongewenste effecten er kunnen optreden.

Dit zijn vrij vaak voorkomende bijwerkingen:

De meest voorkomende bijwerkingen zijn de bijwerkingen die optreden bij 10% van de mensen die ze ervaren. Een van de meest voorkomende effecten van Caverject is pijn in de penis.

Veel voorkomende bijwerkingen van Caverject :

Frequente bijwerkingen worden als veelvoorkomend beschouwd nadat ze door 1-10% van de personen zijn gemeld.

30 p.c. van deze laatste voelde een lichte pijn in de penis na de injectie van Caverject. Drie p.c. van de behandelde personen zijn daarom gestopt met hun behandeling.

Harding en kromming van het ledemaat kwamen in ongeveer 3 gevallen voor. Drie van de 100 mensen kregen blauwe plekken of bloedingen op de injectieplaats.

Slechts 4 personen klaagden over een erectie die meer dan 4 uur duurde. 0,4 personen klaagden over priapisme – een erectie die meer dan 6 uur duurde.

Incidentele Bijwerkingen :

In 0,1 tot 1 procent van de gevallen worden incidentele bijwerkingen beschreven.

Incidentele luchtweg- of schimmelinfecties hebben zich voorgedaan na het gebruik van Caverject. Soms waren de poriën en de huid veel minder delicaat om aan te raken. Af en toe meldden de patiënten irritatie op de injectieplaats.

Ongewone bijwerkingen van Caverject :

  • Bij één tot tien van de 10.000 behandelde personen komen zeldzame bijwerkingen voor.
  • Een van de ongewone neveneffecten van Caverject is overgevoeligheid voor het energie-ingrediënt benzylalcohol.
Caverject

#
Zie de prijs op de officiële website

Caverject Interacties

Alprostadil, een energetisch ingrediënt, is ongetwijfeld een van de vaatverwijdende middelen. Drugs die een vasoconstrictief effect hebben, kunnen dus de impact van Caverject verminderen.

Voorbereidingen voor de behandeling van hypertensie kunnen ook een erectie veroorzaken. Antihypertensiva en antistollingsmiddelen kunnen worden verbeterd met Caverject.

Caverject mag niet worden gebruikt als de betrokkene een allergische reactie heeft op de energiestof alprostadil. Iedereen die getroffen is door een paarse bloedcelafwijking, de meeste kankers of leukemie moet Caverject niet gebruiken.

Mensen met een extreme kransslagaderziekte of een penisprothese worden over het algemeen niet geadviseerd om Caverject te gebruiken. Hetzelfde geldt voor een gekrompen voorhuid en een gedraaide of gebogen penis.

Seksueel overdraagbare aandoeningen worden over het algemeen niet voorkomen door Caverject. Zwangerschappen worden over het algemeen niet voorkomen. Tijdens de seksuele activiteit moeten er toch passende beschermende maatregelen worden genomen, die herinneren aan het gebruik van condooms.
Vitaal Elke afwijking die het gebruik van Caverject veel minder opvallend maakt, moet met uw arts worden besproken. De arts zal de interacties met de verschillende medicijnen verduidelijken.

Contra-indicaties van Caverject

Caverject mag niet worden gebruikt in geval van overgevoeligheid voor het energie-ingrediënt alprostadil. Hetzelfde geldt voor overgevoeligheid voor verschillende stoffen in Caverject, die doen denken aan benzylalcohol en lactose.

Caverject wordt niet aanbevolen als de arts seksuele handelingen heeft verboden, bijvoorbeeld om redenen van welzijn of bij het dragen van een penisprothese. Caverject kan ook onverstandig zijn voor mannen die lijden aan van extreme coronaire hartziekte.

Het gebruik van Caverject wordt niet aanbevolen in geval van voorhuidkrimp – de zogenaamde phimosis.

Caverject mag niet worden gebruikt bij jongeren, tieners en meisjes.

De expertise van Caverject

De gemeenschappelijke leeftijd van Alprostadil klanten op sanego.de was 63 jaar. 67 p.c. van de jongens gebruikte de energie stof Alprostadil voor erectiestoornissen. 33 p.c. van Alprostadil-klanten noemde impotentie als reden voor het gebruik van Caverject.

Een derde van de getroffenen verklaarde op sanego.de dat Alprostadil geen enkele nadelige invloed had. Net zoals veel mensen eenvoudigweg verklaarden dat de stof niet effectief was.

Iemand zei dat hij na acht jaar Alprostadil te hebben ingenomen, een goed liefdesleven had, ongeacht zijn lichamelijke ziekten.

Een getroffen persoon schreef over de prijs/prestatieverhouding op sanego.de. Onafhankelijk van het passeerbare effect zijn erectiebevorderende voorbereidingen gekoppeld aan buitensporige prijzen. De wens naar goedkopere alternatieve opties werd geuit.

Kan Caverject in Zwitserland over de toonbank worden gekocht?

Nee, het energetisch ingrediënt Alprostadil is in Europa alleen op recept verkrijgbaar (zie ook seksuele stimulatoren). MUSE en Vitaros). De verjaringsverplichting dient ter bescherming van de betrokkene. De juiste dosis voor het gebruik van Caverject kan alleen in overleg met de arts worden bepaald.

De arts bepaalt de juiste remedie voor de betrokkene en minimaliseert zo de bijwerkingen. Vooral bij nieuwe producten is het belangrijk dat de arts zijn patiënten informeert over de wijze van bewegen en de bijwerkingen.

De voorschrijfplicht voorkomt misbruik van geneesmiddelen. Bij Caverject zal het belangrijk zijn dat de betrokkene de arts regelmatig raadpleegt. De dosis zou kunnen worden aangepast en er zouden schadelijke effecten kunnen worden vermeld. De juiste dosering van Caverject en de details van de technische software voorkomen aantasting van het welzijn.

Bestel Caverject online

Caverject voor de behandeling van impotentie is een receptplichtig geneesmiddel en kan in Zwitserland noch in apotheken (winkels) noch in Duitse online apotheken zonder recept worden gekocht. Er zijn online aanbieders die het geneesmiddel Caverject promoten zonder recept en die volledig afzien van de noodzaak van een recept van een zorgverlener. Deze aanbieders zijn uiterst dubieus en hun acties zijn illegaal in Zwitserland.

Op dezelfde manier is de verzending van Caverject zonder recept naar Zwitserland illegaal en iedereen die het medicijn bestelt bij een overeenkomstige leverancier zonder recept of medische sessie wordt door deze illegale handelingen beïnvloed. Als een zaak naar de rechter is verwezen, worden klanten ook ondervraagd over de acties.

Het artikel ᐅ Caverject 🔥[-50%]: mening, samenstelling en prijzen in 2020! verscheen voor het eerst op Thuiswinkelkeurmerk.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties