AirSnore

ᐅ AirSnore 🔥[-50%]: beoordelingen, samenstelling en prijzen in 2020!

Wat is AirSnore?

Het belangrijkste product van AirSnore is het AirSnore mondstuk. Dit anti-snorapparaat voorkomt obstructie van de luchtstroom in de mond door de locatie van uw kaak opnieuw in te stellen.

De onderkaak wordt zachtjes vooruitgeschoven om de bovenste luchtweg te openen en zachte weefseltrillingen achter de mond, het neusgat en de keel te voorkomen, zodat u vrij en rustig kunt ademen.

De machine is gemaakt van gegoten thermoplastisch materiaal. hoge kwaliteit en is verkrijgbaar in één maat.

Het apparaat is eenvoudig te wassen en moet na elk gebruik 10-15 minuten worden gedrenkt in een combinatie van koud water en tandpasta of een reinigingsoplossing voor protheses.

AS_EN_200x200_AmateurImage_5

AirSnore druppels worden gemaakt van zeer zuivere oliën, evenals zonnebloem-, eucalyptus-, lavendel-, pepermunt- en pijnboomolie. Deze niet-medische druppels hebben een kalmerend effect en stellen u in staat om gemakkelijker in slaap vallen wanneer je je schaamt voor een verkoudheid, hoest, of sinus- of borstinfectie.

De druppels moeten worden aangebracht op de borst, de hals en onder de neusgaten voordat ze op de matras worden gelegd. Ze zijn niet kenmerkend voor een anti-snurkreactie, maar zijn gewoon bedoeld om de anti-snurktip te begeleiden en zullen u in staat stellen om nog hoger te slapen.

Hoezo is dat totaal anders?

Het ontwerp en het bewegingsmechanisme van het AirSnore mondstuk is vrij gelijkaardig aan die van de verschillende mandibulaire ontwikkelingseenheden op de markt. Wat het totaal anders maakt dan een ander luidruchtig nachtelijk beademingsapparaat van dit type, is dat het je in staat stelt om door je mond te ademen met behulp van een systeem van luchtgaten.

Dit systeem is matig bruikbaar in situaties waar je neusgat geblokkeerd is of wanneer je om een andere reden niet door het neusgat kunt ademen. Het apparaat zal niet optimaal slank zijn, maar het is mager genoeg om een troostend diploma te kunnen halen tijdens het gebruik.

Wat misschien de aandacht trekt is dat het gekocht wordt met slaappillen, wat we niet gewend zijn om te zien in mandibulaire ontwikkelingseenheden. Toch is het een intrigerend idee, en de druppels dragen bij aan… tot algehele tevredenheid van het individu.

Hoewel we vinden dat de standaard van AirSnore producten matig overdreven is, zijn we niet volledig tevreden met de hoeveelheid kennis die geleverd wordt over de gebruikte benodigdheden.

Het bedrijf verklaart dat het alleen componenten van 100% farmaceutische kwaliteit gebruikt en dat zijn diensten door de FDA worden geaccepteerd. Als men echter van mening is dat de FDA de diensten niet goedkeurt, maar als vervanging de goederen van een bepaald individu goedkeurt, is dit een matig onnauwkeurige verklaring.

AirSnore

#
Zie de prijs op de officiële website

Waarom is de Airsnore totaal anders?

Airsnore werkt door de kaak naar voren te strekken en de luchtweg achter de keel te verbreden.

Dit voorkomt trillingen en verhoogt het zuurstofverbruik tijdens de slaap.

Het basisontwerp is conceptueel gelijk aan dat van verschillende MAD’s, maar wat het onderscheidt is de keuze om Airsnore drops te kopen.

Airsnore Drops bestaan uit speciale componenten die kalmerende en antiseptische eigenschappen hebben om tekenen van verkoudheid en neusverstopping te helpen verlichten.

De componenten zijn samengesteld uit 5 belangrijke oliën.

 • Lavendula Angustifolia bloemenolie. Deze olie wordt gewonnen uit de lavendelplant die over het algemeen in Zuid-Frankrijk te vinden is. Het wordt gebruikt als een stressbestrijder, waardoor de slaap gemakkelijker en aangenamer wordt. Het is geïdentificeerd als een effectieve benzodiazepine, een medicijn dat wordt gebruikt om iemand in slaap te helpen vallen.
 • Eucalyptus Globulus bladolie. Deze olie wordt gewonnen uit eucalyptus, een boom die mogelijk aanwezig is in Australië. Deze belangrijke olie heeft allerlei voordelen voor het welzijn, waardoor het een van de belangrijkste gangbare oliën op de markt is. Eucalyptol, het hoofdbestanddeel van de olie, zorgt voor een kalmerend en zacht effect om iemand in slaap te helpen vallen. Het wordt vaak gebruikt om luchtweginfecties, sinusinfecties te helpen elimineren, tekenen van bronchiale astma te verlichten en pijn en irritatie van de slijmvliezen van de luchtwegen te verminderen.
 • Menthapiperita bladolie. Deze olie wordt gewonnen uit de pepermuntfabriek die in Noord-Amerika of Europa kan worden gevonden. Over het algemeen wordt het pepermuntolie genoemd, het helpt om de misselijkheid te verlichten en de zenuwen te kalmeren.
 • Zonnebloemolie: Helianthus Annus. Deze olie wordt gewonnen uit zonnebloempitten die mogelijk aanwezig zijn in Noord-Amerika. Het heeft medicinale waarde en is een bron van tryptofaan, dat helpt bij het verlichten van slapeloosheid en milde wanhoop.
 • Blad van Pinus Sylvestris : Deze olie wordt gewonnen uit de naalden van de Schotse pijnbomen en zou over de hele wereld ontdekt kunnen worden. Het is een andere olie die helpt om slapeloosheid te verlichten. De stoom van de olie is kalmerend en verfrissend, wat u ook helpt om ‘s nachts stabiel te slapen.

Voordelen en nadelen

Geen enkel mondstuk is ideaal, dus ze hebben al hun voor- en nadelen.

IMG_20180823_102134

Hoewel ik constructieve resultaten heb gehad, is het zeer belangrijk om de positieve en negatieve punten van de Airsnore te evalueren alvorens een bestelling te plaatsen.

Positieven

 • Geen lawaaiige nachtelijke ademhaling en een gevoel van frisheid en energie in de ochtend.
 • De kenmerkende Airsnore druppels helpen me langer te slapen en houden mijn neusgaten vrij. Een zeer goede extra bonus om ‘s nachts te gebruiken.
 • Luchtgat in het hart van het mondstuk waardoor je door je mond kunt ademen. Het is een groot pluspunt als mijn neusgat geblokkeerd is en ik gedwongen word om door mijn mond te ademen.
 • Mooie waarde voor de koopwaar.
 • Er is een lange 60-dagen geld terug garantie. Dat is genoeg tijd om het te controleren en op te lossen als je het wilt onderhouden.

Negatieven

 • Helaas kan het niet gebruikt worden door snurkers die caps, kronen, protheses, bruggen of implantaten hebben. De manier waarop het zich vastklampt en vasthoudt aan het glazuur maakt het onbruikbaar voor hen in deze tandheelkundige omstandigheden.
 • De machine is niet FDA-goedgekeurd, maar wordt geproduceerd in een FDA-goedgekeurde fabriek.
 • Aanvankelijk veroorzaakte het gebruik van de machine kaakpijn en wat kwijlen.
AirSnore

#
Zie de prijs op de officiële website

Conclusie

Hoewel we niet tevreden zijn met de hoeveelheid informatie die door de producent wordt verstrekt, zijn we wel tevreden met de standaard en de effectiviteit van elke AirSnore tip en AirSnore drops.

De waarde van het mondstuk is verrassend laag en de goederen worden gratis geleverd. Wat essentieel kan zijn, is dat u gedekt bent door de 60-dagen geld terug garantie, dus in het geval dat u niet tevreden bent, kunt u misschien gewoon de goederen terugsturen en uw geld terugkrijgen.

Het artikel ᐅ AirSnore 🔥[-50%]: beoordelingen, samenstelling en prijzen in 2020! verscheen voor het eerst op Thuiswinkelkeurmerk.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties