Dossier openen Twitter Facebook
Welkom bij Thuiswinkel Keurmerk!
Consumenten kopen steeds vaker producten via alternatieve wegen zoals internet. We spreken hierbij van een ‘overeenkomst op afstand’; er is geen fysiek contact tussen koper en verkoper. Voor deze verkoopvorm gelden aanvullende regels. Is een onderneming in het bezit van het Thuiswinkel Keurmerk? Dan mag de consument erop vertrouwen dat aan de juiste wet- en regelgeving is voldaan.

Naamsbekendheid
Uit een enquête van Vergelijk.nl blijkt dat 46 procent van de 1425 ondervraagde internetconsumenten het Thuiswinkel Keurmerk kent!

Veilig en betrouwbaar
Thuiswinkel Keurmerk is het beeldmerk dat staat voor veilig en betrouwbaar kopen via een webshop, catalogus, verkoop via telefoon, bestelbonnen of fax.
 
Het belang van kwaliteit
Kwaliteit is een machtig wapen waarmee bedrijven zich kunnen onderscheiden in de markt. Niet alleen ten opzichte van concurrenten in eigen land, maar ook daarbuiten. Erkenning via het Thuiswinkel Keurmerk biedt betrouwbare kwaliteit aan de consument.
Thuiswinkel Keurmerk


 © Thuiswinkel Keurmerk

Consument of bedrijf?
Wilt u meer weten over
Thuiswinkel Keurmerk?
Op deze website vindt u informatie voor:
 
Belangrijk
In het ledenregister treft u veilige en betrouwbare thuiswinkels die wij monitoren. Gaat er echter toch iets mis, dan kunt u dat zien bij belangrijke meldingen.