Dossier openen Twitter Facebook
Inleiding voor bedrijven
Het doel van Thuiswinkel Keurmerk is bescherming van de thuiswinkelbranche en consumenten tegen malafide ondernemers. Het vergroten van het consumentenvertrouwen is voor u als ondernemer van groot belang. 

Herkenning van kwaliteit
Erkenning van kwaliteit, leidt tot herkenning van kwaliteit. Dat bewijst het Thuiswinkel Keurmerk. Met een solide kwaliteit kunt u zich onderscheiden ten opzichte van concurrenten in binnen- en buitenland. 
 
Uit een enquête van Vergelijk.nl blijkt dat 46 procent van de 1425 ondervraagde internetconsumenten het Thuiswinkel Keurmerk kent!

Beeldmerk voor de betrouwbare ondernemer
Bij een ‘overeenkomst op afstand’ gelden voor beide partijen aanvullende regels. Door lid te worden van het Thuiswinkel Keurmerk, onderschrijft u de gedragsregels van dit keurmerk. Als u zich houdt aan deze regels (onder meer rondom informatieplicht, privacyregels en herroepingsrecht) en aan de statuten van het Thuiswinkel Keurmerk voldoet, dan mag u het beeldmerk voeren. Zo ziet de consument dat u een betrouwbare, serieuze ondernemer bent.
 
Thuiswinkel Keurmerk
 
Marketing
Kwaliteitszorg is niet alleen een belangrijk marketinginstrument, het geeft ook een permanente impuls aan de eigen organisatie. De kwaliteit, herkenbaarheid en doelmatigheid van werken, zal uw klanten opvallen. Niet voor niets kiezen steeds meer organisaties die willen werken aan de kwaliteit van hun producten, processen, zorgsystemen en eigen werknemers voor het Thuiswinkel Keurmerk.

 © Thuiswinkel KeurmerkKlik hier voor meer voordelen van een certificatie bij het Thuiswinkel Keurmerk!